Preview Mode Links will not work in preview mode

hetivalasz's podcast

Jul 29, 2020

Tíz év alatt 5 főszerkesztőt 'fogyasztott el' az Index. Dudás Gergelyt, a lapot 2013 és 2017 között vezető újságírót arról kérdezzük, hogyan őrölte fel a politika az ország legnagyobb lapját, hírportálját. Dudás először beszél részletesen a nyilvánosságban három évvel ezelőtti...


Jul 22, 2020

Mit ad(ott) nekünk Brüsszel? EU-s kibeszélőre hívtuk Magyarország volt uniós biztosát abból az alkalomból, hogy az állam és kormányfők péntek és kedd között lezavarták minden idők egyik legnehezebbnek ígérkező EU-s költségvetési vitáját.


Jul 15, 2020

Milyen érdekek ütköznek a brüsszeli tárgyalóasztal körül? Újabb hét év körforgalom-építés következik? Műsorunkban erről beszélgetünk Ablonczy Bálinttal, lapunk EU-ügyi szakújságírójával.


Jul 9, 2020

Létezik-e független sajtó? Erdélyi szocializációja motiválja-e a lépéseit? Hogyan képzeli el a magyar könnyűzene jövőjét? Tud-e nemet mondani Orbán Viktornak? Csúfos lesz-e a saját bukása, és milyen kritikákat kap a saját táborán belül? A Petőfi Irodalmi Múzeum főigazgatója minderre...


Jul 1, 2020

Hogyan került csapdába az Index? Mennyi hirdetési pénzt visz ki a Google és a Facebook Magyarországról? Mire készülnek a kormányzati médiaholding környékén? Szalay Dániel médiaszakújságíróval, a Média1 alapítójával beszélget Borbás Barna és Stumpf András.