Preview Mode Links will not work in preview mode

hetivalasz's podcast

Apr 30, 2020

Megszakítjuk az elmúlt hetek hagyományát, ezúttal nem a koronavírusról lesz szó, hanem egy kezdeményezésről, amely az elmúlt évtizedekben nem tapasztalt egységet teremtett a politikai szekértáborok között: van olyan ügy, amely mellé az igazságügyminiszter és a Momentum elnöke is odaállt.


Apr 22, 2020

Mennyiben tehető felelőssé Kína a járvány elterjesztéséért? Ha Pekingnek voltak mulasztásai a vírussal kapcsolatos kommunikációban, akkor kötelezhető-e arra, hogy – a háborúban vesztes országokhoz hasonlóan – valamiféle jóvátételt fizessen? Műsorunk vendégeit, Salát Gergely Kína-kutatót,...


Apr 16, 2020

Vendégünk Lányi András író, filozófus, akinek portálunkon, a koronavírus apropóján nemrég megjelent esszéjét több tízezren olvasták. A kiindulópont tehát az ő cikke, de beszélünk arról is, hogyan kellene változtatnunk az életünkön a járvány után, miért lehet sikeres egy harmadik utas...


Apr 9, 2020

Különleges páros beszélgetés következik: Duda Ernő virológust és Rácz Lajos környezettörténészt hívtuk Skype-interjúra, hogy jobban értsük, mi történik velünk és mik ennek a járványnak a legnagyobb tanulságai.


Apr 2, 2020

Ismét távkapcsolatban készült műsorunk, a HetiVálasz. Ócsai Lajos járványügyi szakértőt, az Országos Tisztifőorvosi Hivatal Járványügyi Főosztályának volt vezetőjét kérdezi Élő Anita és Vörös Szabolcs.