Preview Mode Links will not work in preview mode

hetivalasz's podcast

Oct 27, 2022

A bécsi hadi levéltárból előbukkant iratok alapján jórészt át kell írni, amit a „tenger nélküli tengernagy” korai pályájáról tudunk – mondja podcastunkban Turbucz Dávid történész, a Horthy Miklós, a haditengerésztiszt című új könyv szerzője. Műsorvezető: Ablonczy Bálint, Borbás Barna.


Oct 20, 2022

Hol lehet az a pont, ahol Kijevben és Moszkvában is hajlandóak azt mondani, „ennyi volt”? Mit tehet és mit tesz a Nyugat? Újabb háborús HetiVálasz podcastunk vendége Tálas Péter, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Stratégiai Védelmi Kutatóintézetének vezetője. A műsorvezető Vörös Szabolcs.


Oct 13, 2022

Minden, amit a gazdasági hadviselés hátteréről, működéséről és várható eredményeiről tudni lehet. Vendégünk Deák András Oroszország- és energetikai szakértő (Stratégiai Védelmi Kutatóintézet). Műsorvezető: Vörös Szabolcs.


Oct 6, 2022

A budapesti Kölcsey Ferenc Gimnázium matematika-kémia szakos tanárát múlt pénteken rúgta ki az illetékes tankerület, amiért – a kiüresített sztrájk helyett – polgári engedetlenséggel hívta fel a figyelmet a közoktatás tarthatatlan állapotaira. Megbánta-e, amit tett? Vajon miért most rúgták ki...